PLANINSKO DRUŠTVO DRAVA MARIBOR Seznam forumov PLANINSKO DRUŠTVO DRAVA MARIBOR
AKTIVNOSTI PLANINCEV PD DRAVA IN OSTALO

Pogosta vprašanjaPogosta vprašanja   IščiIšči   Seznam članovSeznam članov   Skupine uporabnikovSkupine uporabnikov   RSS Feed   Registriraj seRegistriraj se
 Tvoj profilTvoj profil   Zasebna sporočilaZasebna sporočila   PrijavaPrijava

Zimski Matjažev pohod na PECO !

Ta forum je zaklenjen: ne moreš urejati, pošiljati ali odgovarjati na sporočila.   Ta tema je zaklenjena: ne moreš urejati sporočil ali odgovarjati na objave.    PLANINSKO DRUŠTVO DRAVA MARIBOR Seznam forumov -> IZPELJANI IZLETI, AKCIJE v letu 2008
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo
Avtor Sporočilo
FRANC

Pridružen/-a: 19.08. 2007, 20:15
Prispevkov: 45

PrispevekObjavljeno: 10 Feb 2008 16:38    Naslov sporočila: Zimski Matjažev pohod na PECO ! Odgovori s citatom

Nekaj utrunkov fotk iz zimskega Matjaževega pohoda na PECO !

Zimski pohod na Peco ali Matjažev pohod na Peco vsako drugo soboto v mesecu februarju organizira PD Mežica. Tega pohoda se udeležuje tudi naše društvo že 15 let. Letos nas je bilo na pohodu 17 udeležencev.

Iz Maribora smo se z minibusom odpeljali ob 5:30 do Podpece, kjer smo tudi pričeli pohod. Prvi postanek smo imeli na Tomaževi koči in nato v koči pod Peco. Po krajšem premoru smo nadaljevali pot proti vrhu Pece (2125 m ). Na vrhu smo imeli čudovit razgled na bližnjo in dalnjo okolico z vrhovi. Zelo lepo so se videli vrhovi Kamniško Savinskih alp, Raduhe, Košute, Uršle gore...
Dan je bil jasen in zelo vetroven zato se na samem vrhu nismo preveč dolgo zadrževali ampak smo se raje vrnili na kočo pod Peco. Po polurnem odmoru smo se spustili proti izhodišču Podpece, kjer nas je čakal minibus. Pot je bila precej poledenela in zasnežena. Skupne hoje je bilo 5 ur.
V Maribor smo se vrnili ob 16:30 uri.

Poziv vsem udeležencem, da opišete kako se vam je zdelo na turi !

LP
ŽELIM VAM PRIJETEN IN VAREN KORAK !
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Pokaži sporočila:
Časovni pas GMT + 1 ura, srednjeevropski - zimski čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu

MojForum.si - brezplačno gostovanje forumov. Powered by phpBB 2.